14. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE: „Žene u geodeziji“ - Prva obavijest i poziv autorima

14. simpozij ovlaštenih inženjera geodezije

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije – HKOIG, u suradnji s Council of European Geodetic Surveyors – CLGE, organizira 14. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE ...

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije – HKOIG, u suradnji s Council of European Geodetic Surveyors – CLGE, organizira 14. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE pod nazivom „Žene u geodeziji“, koji će se održati od 4. do 7. studenog 2021.godine, u Opatiji.

Simpozij ovlaštenih inženjera geodezije 2021. godine ima za glavnu temu, područje koje do danas u struci nije službeno razmatrano, pod nazivom "Žene u geodeziji". Tema je nastala kao posljedica sve većeg broja žena u struci, a što prije samo nekoliko desetaka godina nije bio slučaj. Kroz različite diskusije i panele, te brojne razgovore s pozvanim gostima, analizirat će se mjesto i uloga žena u struci, kako na lokalnoj, tako i na globalnoj razini.

Simpozijem planiramo obuhvatiti i područje suvremenih tehnologija, posebice istaknuto u ova vremena različitih nepogoda koje su zadesile, ne samo nas nego i cijeli svijet. Željeli smo putem Simpozija doprinijeti novim metodama djelovanja unutar struke i daljnjem razvoju tehnologija, koji mogu unaprijediti geodeziju i geoinformatiku, ali i druga rubna područja izvan naše struke. Simpozij pripremamo prema hibridnom modelu, s vjerom da ćemo ga u cijelosti održati uživo. Pridružite nam se od 4. do 7. studenog 2021. i svojim sudjelovanjem doprinesite nekoj od tema.  Budućnost donosi nove izazove, pripremimo se već danas!

Poziv autorima

Autore pozivamo da prijave sažetak rada iz područja zadanih tema i podtema.

Opseg sažetka rada iznosi maksimalno 250 riječi. Sažetak se sastoji od: naslova rada, imena autora s adresama elektroničke pošte, tekst sažetka i do pet ključnih riječi.

Sažetke treba dostaviti na e-mail adresu: simpozij@hkoig.hr najkasnije do 30. svibnja 2021. godine.

Poveznica na Prvu obavijest