14. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE, poziv na iskaz interesa

14. simpozij ovlaštenih inženjera geodezije

Drage kolegice i kolege, kako bi ovogodišnji Simpozij (4.-7.11.2021.) učinili što zanimljivijim, planira se zadnji dan Simpozija (nedjelja prijepodne) održati „Sajam negeodetskih proizvoda geodeta".

Radi se o predstavljanju proizvoda i djelatnosti kojima se naši članovi dodatno bave, uz „ozbiljnu“ geodeziju.Radi se o predstavljanju proizvoda i djelatnosti kojima se naši članovi dodatno bave, uz „ozbiljnu“ geodeziju.
U izložbenim prostorijama kongresnog centra u kojima će prethodne dane izlagati sponzori Simpozija, osigurat će se prostor za sve naše članove zaineresirane za predstavljanje i prodaju proizvoda svojih OPG-ova, obrta ili hobija. Korištenje prostorija bit će besplatno.
Stoga Vas ovim putem pozivamo da nam se javite, iskažete interes za promociju svojih proizvoda i usluga, ukratko opišete o čemu se radi i navedete koliki bi vam izložbeni prostor trebao. Navedeno nam dostavite na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa naslovom „Iskaz interesa za Sajam“.
Nadamo se da ćete ovo događanje prepoznati kao priliku da se predstavite svojim kolegama, nešto i zaradite, te da zaključimo Simpozij jednim lijepim druženjem.
Vaš HKOIG