14. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE, poziv na iskaz interesa

14. simpozij ovlaštenih inženjera geodezije

Drage kolegice i kolege, kako bi ovogodišnji Simpozij (4.-7.11.2021.) učinili što zanimljivijim, planira se zadnji dan Simpozija (nedjelja prijepodne) održati „Sajam negeodetskih proizvoda geodeta".

Radi se o predstavljanju proizvoda i djelatnosti kojima se naši članovi dodatno bave, uz „ozbiljnu“ geodeziju.Radi se o predstavljanju proizvoda i djelatnosti kojima se naši članovi dodatno bave, uz „ozbiljnu“ geodeziju.
U izložbenim prostorijama kongresnog centra u kojima će prethodne dane izlagati sponzori Simpozija, osigurat će se prostor za sve naše članove zaineresirane za predstavljanje i prodaju proizvoda svojih OPG-ova, obrta ili hobija. Korištenje prostorija bit će besplatno.
Stoga Vas ovim putem pozivamo da nam se javite, iskažete interes za promociju svojih proizvoda i usluga, ukratko opišete o čemu se radi i navedete koliki bi vam izložbeni prostor trebao. Navedeno nam dostavite na adresu elektroničke pošte simpozij@hkoig.hr sa naslovom „Iskaz interesa za Sajam“.
Nadamo se da ćete ovo događanje prepoznati kao priliku da se predstavite svojim kolegama, nešto i zaradite, te da zaključimo Simpozij jednim lijepim druženjem.
Vaš HKOIG