Predavanja u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije

Stručna usavršavanja
stru
  8. Svi 2024. 08:00

U srijedu, 8. svibnja 2024. s početkom u 13.00 sati, u trajanju od pet akademskih sati, održat će se u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije slijedeća predavanja:

izv. prof. dr. sc. Danijel Šugar: Status i razvoj globalnih navigacijskih sustava (GNSS) u kontekstu moderniziranog CROPOS-a

(3 akademska sata, od čega 3 sata predavanja)

prof. dr. sc. Tomislav Bašić: Prednosti i potencijali geodezije 21. stoljeća

(2 akademska sata, od čega 2 sata predavanja)

Predavanja će se održati online.

Cijena sudjelovanja na predavanjima iznosi 65 eura za osobe koji nisu članovi UGD-a.

Kotizacija predavanja za članove Udruge geodeta Dalmacije (za 2024. godinu) je GRATIS. Gratis kotizacija vrijedi za sve članove koji su se do 3.5.2024. učlanili u Udrugu i koji se uredno prijave za sudjelovanje putem dolje navedenog online obrasca.

Online prisustvovanje bit će omogućeno putem webinarske platforme Adobe Connect Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, a upute za pristup bit će putem e-maila dostavljene polaznicima na dan predavanja u jutarnjim satima.

Prijave su moguće do 7. svibnja 2024. do 11.00 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca (poveznica: https://forms.gle/nG8sHqMcxaJZcdUT8) i poslati potvrdu o uplati kotizacije do navedenog datuma.

Ova predavanja uvrštena su u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. te su vrednovana sa ukupno pet (5) akademskih sati stručnog usavršavanja, od čega:

5 sati iz područja 2. Praktične primjene metodologija i pravila u struci

Više detalja o najavljenim predavanjima pogledajte u izvornoj obavijesti organizatora ovdje

 

 

Svi datumi


  • 8. Svi 2024. 08:00